Consultanta Juridica

 consultanta juridica

C&D INVEST impreuna cu profesionisti   coloaboreza  in domeniul juridic, fiscal, contabilitate, resurse umane  autorizare/avizare/vize  in diverse domenii de business, consultanta si accesare de  fonduri structurale europene.  

Profesionistii sunt : Avocati, Juristi , Consultanti Fiscali, Experti Contabili, Auditori financiari   

Membri in : CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI / CECCAR (Contabili experti) /  CAFR (Auditori Finaciari) / BAROUL AVOCATILOR Bucuresti  

 

C&D INVEST vine in intampinarea si rezolvarea problemelor unde foarte multi intreprinzatori ai bussines-ului romanesc au contact . Bussines-ul in Romania s-a dezvoltat foarte bine in ultimii ani incepand cu anul 2000 si pana in prezent. Multe companii din afara tarii noastre au avut curajul sa deschida usile pentru o afacere noua si gandita sa fie prospera,iar cei din tara au promovat bussines-ul romanesc foarte bine. Prima mare problema pe care o pun toti managerii acestor companii este fiscalitatea si partea juridica. Pentru a putea intelege si lucra mai usor cu sistemul fiscal romanesc este nevoie de o consultanta buna inainte chiar de a porni acea afacere la care asociatii unei companii au pregatit Planul de afaceri. O buna informare inainte de a incepe totul te ajuta sa gandesti si pentru viitor. Consilierea fiscala si juridica este importanta pe toata perioada de functionare a companiei si care poate duce la salvarea unor situatii care se pot ivi pe parcurs.

C&D INVEST propune :

I.Recomandarile practice pentru noii intreprinzatorii care tocmai au inceput o afacere si nu stiu de la inceput cum sa-si organizeze:

  •  - Departamentul intern de contabilitate 
  •  - Departamentul de resurse umane (personalul, calculul salariilor, contractele de munca, protectia muncii, medicina muncii, etc)
  • - Consiliere in permanenta fiscala si juridica

II.Pentru companii ce au o perioada de activitate dar care s-au lovit de multe probleme fiscale, contabile si chiar juridice in timp, si nu au avut cu cine colabora foarte bine le propunem o salvare a acestor probleme si indepartarea de ele pe cat mai mult posibil.

III. Serviciile juridice pe care le adresam clientilor nostril sunt urmatoarele : 

  • - Infiintare societati comerciale , obtinerea diverse avize, autorizatii, deschideri de conturi bancare etc
  • - Claborarea cu alte cabinete de avocatura, executori judecatoresti, notari, traducatori etc astfel incat putem sa va indrumam catre alte organe specializate atunci cand problemele dumneavoastra depasesc sfera noastra de competenta .
  • - Redactarea actelor juridice : consilierii nostrii elaboreaza diverse acte juridice de la proiecte de contracte civile comerciale, contracte de munca, acte interne ale societatii , modificare documente de constituire a companiei . Spectrul acestor documente este foare larg si ne adaptam cerintelor clientilor nostrii.